Salma Hayek maakte met dit kapsel een trend bij de Golden Globes van 2021

Salma Hayek toert al enkele jaren op de rode loper van Golden Globes. Of ze nu als gast, genomineerde of gastheer is, ze heeft altijd geweten hoe ze een stijlmanifest moet maken met elk ontwerp dat ze naar dit evenement brengt, en de Golden Globes van 2021 waren geen uitzondering.
Voor degenen die de Golden Globes-ceremonie in 2021 hebben gemist, is het belangrijk om te benadrukken dat zij een van de presentatoren was van het evenement, waaraan actrice Salma Hayek aanwezig was met een Alexander McQueen-ontwerp in rood met een halterhals die vanaf de zijkant werd ondergebracht, en dat om haar silhouet te omlijsten, ze een strik in de taille had die over haar rok viel, die een kleine flare had die er ongelooflijk uitzag tijdens het lopen, en hoe graag we ook van de jurk houden, we zijn er niet voor, maar voor zijn schoonheid kijken. -Het kapsel waarmee Salma Hayek werd gepresenteerd tijdens de Golden Globes van 2021
Salma Hayek presenteerde de categorie voor Beste Regisseur / Regisseur (waarin voor de tweede keer in de geschiedenis van de Golden Globes een vrouw won: Chloe Zao, met Nomadland), met een adembenemende look: haar au naturel-geïnspireerde make-up , met licht omlijnde ogen, met bruine en bronzen tinten, een beetje blos en een heel discrete contour, ah! En niet in de laatste plaats: je kapsel.
Een bad van kleur was te zien in haar haar, dat ze droeg met een scheiding in het midden en licht gedefinieerde golven (bijna als strandgolven), wat suggereert dat minder soms meer is, vooral als je al zo’n rode jurk draagt. Zoals je op sommige foto’s kunt zien, is de snit die ze momenteel draagt een medium lob, die precies de maat heeft om dit soort golven op hun plaats en vrij van kroezen te laten lijken. Zonder twijfel een ideale snit om op elke leeftijd en altijd te dragen (en als we het altijd zeggen, kan dit van een casual uitje tot een rode loper zijn).
Het is mogelijk dat deze trend een weerspiegeling is van de opsluiting die we het afgelopen jaar hebben doorgemaakt, maar de waarheid is dat het ons uitnodigt om enkele basisprincipes te herzien, zolang we ze maar een vleugje glamour geven. Over het algemeen zouden we kunnen zeggen dat de trends van deze Golden Globes zijn afgestapt van opvallende jurken of overdreven schoonheid: minimalisme kan net zo elegant en opzichtig zijn, omdat het de vrouw die het draagt opvalt … en niet de look .
-Hoe kom je aan het kapsel dat Salma Hayek meenam naar de Golden Globes van 2021?
Omdat het een eenvoudig kapsel is, is het proces ook buitengewoon eenvoudig. Zoals bij elk goed kapsel begint het proces onder de douche: gebruik een ontwarrende shampoo en conditioner en daarna een stylingcrème. Als je golven wilt creëren (in het geval dat je haar steil is), kun je een krultang gebruiken, maar onthoud dat om iets zoals dat van Salma Hayek te bereiken, je brede lokken moet pakken en deze vanuit het midden van het haar naar de uiteinden moet maken.

You may also like

Comments are closed.

More in Mode