Oscars 2021: Dit zijn de meest indrukwekkende looks van Salma Hayek

De Oscars van 2021 komen eraan en daarmee ook de aanwezigheid van Salma Hayek op de meest begeerde rode loper uit de geschiedenis. In de loop van de tijd heeft de Mexicaanse actrice indruk gemaakt met looks variërend van de zwartfluwelen jurk met gouden inleg op de halternek, gesigneerd door Alexander McQueen, tot het iconische zwart-wit van Carolina Herrera voor haar nominatie voor beste actrice. Van de film Frida tot het wit dat ze vorig jaar droeg, geïnspireerd op een klassieke trouwjurk.
Nu weten we alleen nog over de Oscars 2021 dat er naast de gouden beeldjes waarover gedebatteerd wordt, onder buitenlandse en Latijns-Amerikaanse exponenten, de beste looks zullen zijn van prominente beroemdheden in Hollywood, zoals Salma Hayek. Vervolgens een recensie met de outfits die geschiedenis hebben geschreven.
-Wit, wit, wit
Salma Hayek verscheen op het tapijt van de Oscars van 2020 in een asymmetrische witte Gucci-jurk, opgehouden door een strook diamanten; Met een losse mouw waaruit een soort bruiloftstrein viel, gevolgd door een korte A-rok die haar figuur omhelsde.
-Van pailletten en strass steentjes
Bij de Oscars van 2018 schitterde Salma Hayek in een lila jurk met lovertjes en kralen, ondertekend door Gucci.
-In zwart door Alexander McQueen
De Mexicaanse actrice koos voor een zwarte kanten jurk gesigneerd door Alexander McQueen om op de rode loper te lopen tijdens de Oscars van 2017. -Met gouden steentjes en sweetheart halslijn
Gesigneerd door Alexander McQueen, viel de zwarte jurk die Salma Hayek droeg tijdens de rode loper van de Oscars van 2013 op door de gouden inleg op de halternek, de halslijn van het liefje en het feit dat hij gemaakt was van fluweel.
-Van Prada
Voor de Oscars van 2005 koos Salma Hayek een door Prada gesigneerde avondblauwe zeemeerminjurk.
-Griekse inspiratie
Salma Hayek koos een Grieks geïnspireerde Versace elektrisch blauwe jurk om op de rode loper te lopen tijdens de Oscars van 2006.
-Zwart-wit, met Latijns-Amerikaanse stempel
Om haar Oscar-nominatie voor Beste Actrice voor Frida in 2003 te vieren, koos Salma Hayek voor een zwart-witte jurk met kant, gesigneerd door Carolina Herrera

You may also like

Comments are closed.

More in Mode