Hoe u uw parfum op de huid aanbrengt zodat het aroma langer aanhoudt

Parfum maakt deel uit van de uitdrukking van onze persoonlijkheid en stijl, we weten ook dat het een feit is dat we allemaal graag lekker ruiken, en meer als het voor een specifiek evenement is. Het gebruik van een parfum waarvan je houdt, weten we dat het een ervaring is die je opbeurd en je zelfvertrouwen een boost geeft. Daarom geeft het ook moed als de geur bijna niet aanhoudt, of om ons parfum te beëindigen door het meerdere keren aan te brengen. Daarom brengen we je de beste tips en aanbevelingen zodat het aroma van je parfum langer aanhoudt als je het aanbrengt, terwijl je tegelijkertijd niet zo snel uit een flesje van je geur komt te zitten.

Hoe de huid hydrateren voordat u parfum gebruikt?
Je huid goed gehydrateerd houden is een van de gouden regels om de parfumgeur langer op je huid te laten zitten. De beste tijd om de huid te hydrateren is na het baden, omdat de stoom uit de douche onze poriën opent. Irati Herrero, de maker van het Me Mi Mo Lab Olfactory Laboratory, benadrukt dat dit de beste truc is om het parfum langer mee te laten gaan. Hoewel het wordt aanbevolen om een neutrale lichaamscrème aan te brengen en vervolgens onze geur in het gebied dat we willen, raadt Daniel Figuero, ambassadeur van Maison Dior, aan om met “gelaagdheid” te spelen als we geurcombinaties willen ontdekken. Met andere woorden, Daniel raadt het gebruik van een geparfumeerde douchegel aan, vervolgens een geparfumeerde vochtinbrengende crème en tot slot onze geur, om een unieke combinatie te hebben.

Vette basis
Het gebruik van een parfum op oliebasis is een andere truc om je geur langer mee te laten gaan, want als ze op alcohol zijn gebaseerd, vervluchtigen ze sneller en verliezen ze binnen een paar uur hun kracht. Alexa Chung beveelt het merk Le Labo aan, met name de LYS 41.

De beste manier om je parfum op te slaan
Een ander belangrijk punt is de opslag van onze parfums. Het is het beste om ze op een koele plaats te bewaren, uit de buurt van direct zonlicht en hitte. Fabrice Penot, een van de oprichters van het artisanale parfummerk Le Labo in New York, raadt aan om parfums in de koelkast te bewaren, een makkelijke tip die je huid op de heetste dagen zal waarderen. Hoewel ook moet worden bedacht dat extreme kou ook niet goed is.

You may also like

Comments are closed.

More in Mode