Eiza González heeft de haarverf die we deze zomer gaan dragen

De actrice Eiza González verschijnt opnieuw op haar Instagram-account om ons constant stijlicessen te geven, of het nu gaat om mode of beauty, maar vandaag worden we vooral getroffen door die zomerse schoonheidstrend die ons uitnodigt om ons haar opnieuw uit te vinden na maandenlang in de zon te hebben doorgebracht.
Zoals we weten, gaan we, wanneer de lente en de zomer voor de deur staan, niet alleen met plezier naar buiten om ze te ontvangen, maar indien mogelijk dragen we graag schoonheidskleding die is afgestemd op deze tijd van het jaar, waarmee we hen vurig groeten. warme zonnestralen, en wat is een betere manier dan om het te doen met het juiste effect op het haar, een effect dat de actrice Eiza González heeft laten zien.
Het vuile blonde effect dat Eiza González heeft gedragen
Nadat ze haar op I Care a Lot had gezien met een lobbesnoeiing en pony in donkerbruin, is ze deze look vergeten door middel van een vuile blondine. Hij draagt het op een manier die zijn haar verkleurt en begint een paar centimeter vanaf de wortel, en gaat dan verder met een donkerblonde kleur, wat ook perfect is om het haar niet te beschadigen.
De waarheid is dat elke keer dat we deze seizoenen van het jaar herbeleven, de vuile blondine er ook bij hoort, een haareffect dat is veranderd van een bijna dramatische blondine naar een heel zachtaardige met bruinharige vrouwen die geweldig past bij Bovendien vereist het weinig onderhoud: het volstaat om het te onderhouden met shampoos en conditioners voor gekleurd haar en een wekelijks masker om ervoor te zorgen dat het op zijn plaats blijft. In het geval van verven is een touch-up om de 6 of 9 weken ideaal, afhankelijk van hoeveel je voelt dat de wortel zichtbaar wordt.
Om dit effect er beter uit te laten zien, gebruikt ze een gelaagde lob, die haar meer beweging en dus meer glans geeft aan het licht op haar vuile blonde, omdat het op een subtiele manier reageert op de reflectie van de zon. Het is vermeldenswaard dat deze combinatie van lob met lagen en vuilblond effect het mogelijk maakt om die zomerse glans terug te geven die het haar gewoonlijk heeft tijdens dit seizoen van het jaar, naast het nemen van een paar jaar van het gezicht, op een discrete manier. , omdat het de huid ook een zekere glans geeft en die jeugdige frisheid die we na een tijdje kunnen verliezen.

You may also like

Comments are closed.

More in Mode