Eiza González bereikt de meest sensuele bob van de lente

Eiza González blijft ons schoonheidslessen geven. Nadat ze alle make-up op haar gezicht had geannuleerd om op te treden in de film I Care A Lot as Fran, een vrouw die erg comfortabel is met haar huid; legt nu de lichtste snit voor de lente op die op meerdere manieren kan worden gedragen. De lange bobsnit met een nat effect is degene die Eiza González heeft gedragen op een recente foto op haar Instagram-account, en die pronkt in bruine tinten met enkele highlights die het silhouet van de snit nuanceren.
Hoe wordt de lange bob van Eiza González geknipt?
Eiza González, die zegeviert in Hollywood, koos voor een lange bobsnit; gekenmerkt door korter te zijn aan de achterkant van de nek en iets langer aan de voorkant. Ze koos ervoor om het bot te dragen, met natuurlijke golven en zonder de klassieke scheiding in het midden. Met een soort pony die voor haar gezicht viel, slaagde Eiza González erin om de vorm ervan verder te stylen en haar gelaatstrekken te benadrukken, die vergezeld gingen van een make-up in bruine tinten gevolgd door een kleurtje dat we aan deze kant willen hebben. de planeet.
Hoe draag je een lange bob zoals die van Eiza González?
In 2020 kondigden bob-kapsels hun trend aan. Van het rechte bobhaar, door de bobsnit tot de kin opgelegd door Kim Kardashian tot de bobsnit met pony. Het is een behendig voorstel voor elegante vrouwen, dat je gemakkelijk kunt kammen en spelen in tonen of manieren om het op te vangen: opzij, helemaal naar achteren of onder een meer casual stijl zoals Eiza González.
Bovendien, omdat het een hoge snit is, beginnen je outfits rekening te houden met de manier waarop je schouders er veel beter uit kunnen zien en daarmee meer sensualiteit aan je totale look te geven. Je zult zien hoe je truien met een ronde hals of in een ‘V’-snit kiest die je gezicht nog meer stileren. Evenals meer verfijnde stukken zoals een jas die je silhouet omhult in levendige of pastelkleuren. Geloof ons dat deze snit verder gaat dan comfort, het is een keerpunt om je vrouwelijke te verblinden.

You may also like

Comments are closed.

More in Mode